۲۹ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۷
کد خبر: 794826

مدیر بخش موسسات مردمی نمایشگاه قرآن از ضرورت شوک درمانی برای موسسات قرآنی سخن گفت و از تعطیل شدن دو سوم موسسات قرآنی در دو سال اخیر خبر داد.

موسسات قرآنی نیاز به شوک درمانی دارند

به گزارش قدس آنلاین، حسن محمدی درباره میزان خسارت های وارده ناشی از ویروس کرونا که طی دو سال اخیر گریبانگیر موسسات قرآنی مردمی شده و برخی از مسئولان قرآنی تعطیلی ۶۰۰ موسسه را اعلام کرده اند، به خبرنگار معارف ایرنا گفت: با توجه به این که در متن کار هستم، به نظرم عدد تعطیلی موسسات بیش از اینهاست چون بسیاری از موسساتی که تعطیل می شوند، به دنبال اعلام رسمی تعطیلی خود نیستند.

وی درباره آمار موسسات قرآنی مردمی گفت: قبلا اعلام می کردند که چهار هزار موسسه قرآنی در کشور وجود دارد ولی در حدود سه هزار موسسه در سطح کشور داریم که بیش از ۳۰ درصد آنها تعطیل شده اند. گاهی که ارتباط کاری با موسسات داریم متوجه می شویم که در عمل ۳۰ درصد از آنها تعطیل هستند و امیدواریم در دوره جدید اتفاق های خوبی بیفتد و این تعطیلی ها کمتر شود و موسسات فعال شوند.

عضو اتحادیه کشوری موسسات و تشکل‌های قرآن و عترت افزود: ما به یک شوک درمانی برای موسسات قرآنی نیاز داریم. یعنی باید سریعا یک حمایت ویژه‌ از موسسات صورت گیرد. موسسات قرآنی در هشت سال اخیر رها بودند و توجهی به آنها نمی شد و مورد حمایت نیز قرار نمی گرفتند و به همین دلیل معتقدم موسسات می توانند با یک شوک درمانی بازیابی شوند و مورد حمایت های معنوی و مالی قرار گیرند؛ به گونه ای که موسسات متوجه شوند که نگاه و رویکرد این دولت به موسسات قرآنی متفاوت است و نگاه ویژه‌ای به آنها خواهد داشت.

محمدی از حضور ۳۰ موسسه در نمایشگاه بین المللی قرآن خبر داد و گفت: ما برای حضور موسسات فراخوان عمومی دادیم و موسساتی را در نظر گرفتیم که جنبه تبلیغی و ترویجی بیشتر داشته باشند و کار نوآوری هم کرده باشند.

وی با اشاره به برگزاری همایش سراسری مدیران موسسات قرآنی کشور که در اولین روز نمایشگاه قرآن برگزار شد، اظهار داشت: ۱۵۰ نفر از مدیران موسسات منتخب استان های کشور در این همایش شرکت کردند و محمد انجم شعاع مدیرعامل اتحادیه کشوری موسسات و تشکل‌های قرآن و عترت و حامد منیری مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج امور قرآن و عترت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سخنرانی کردند.

این فعال قرآنی افزود: در این همایش یک هدیه بن خرید محصولات نمایشگاه از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به مبلغ سه میلیون تومان به موسساتی که حضور داشتند، پرداخت شد. البته همه موسسات سراسر کشور دعوت شده و هر استان سهمیه ای داشتند ولی با توجه به دوری برخی استان ها، مدیران استان های همجوار مانند تهران و البرز و قم حضور بیشتری داشتند.  

بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با شعار قرآن؛ کتاب امید و آرامش به مدت دو هفته تا جمعه نهم اردیبهشت از ساعت ۱۷ تا ۲۳:۳۰ در مصلای امام خمینی (ره) مشتاق حضور علاقه مندان به کلام وحی و اهل بیت(ع) است.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.